Veilig internetbankieren? Leer het tijdens de Febelfin workshop!

02/03/2017

Op donderdag 23 maart organiseert Febelfin, in samenwerking met Seniornet, een interactieve workshop rond veilig internetbankieren in het OCMW van Aartselaar.

Wat kan u zoal verwachten?

Alvast geen ellelange theorie, maar wel handige tips & tricks uit het leven gegrepen! De workshop richt zich specifiek naar alle 55-plussers die zich willen onderdompelen in de wereld van het internetbankieren.

Waarom deelnemen?

Uit cijfers van de Gezinsbond blijkt dat nog niet elke leeftijdsgroep volledig mee is met het digitale verhaal. Zo tonen de cijfers aan dat in elke leeftijdscategorie nog steeds een vorm van financiële digitale ongeletterdheid voorkomt. Vooral 55-plussers staan open om nieuwe digitale vaardigheden aan te leren en Febelfin wil hen daarbij helpen door op regelmatige basis interactieve en leerrijke workshops op maat aan te bieden.

Praktisch

De sessie gaat door op donderdag 23 maart van 13u30 tot 15u30 in het OCMW van Aartselaar (Kapellestraat 136, 2630 Aartselaar). Samen met u maken we er een boeiende en leerrijke namiddag van! Aarzel niet en schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Meer info over hoe u zich kan registreren, vindt u hier terug.

Voor zij die niet kunnen wachten…

Neem ondertussen zeker eens een kijkje op de website www.safeinternetbanking.be. Daar vindt u heel wat objectieve informatie, tips & tricks en het laatste nieuws over veilig internetbankieren.

Meer over: