Newsletter 360° zit in cyberjasje

18/10/2017

Vandaag is de nieuwste versie van de Febelfin 360° newsletter uitgekomen. Ter gelegenheid van de European Cybersecurity Month kreeg hij een cyberjasje aangetrokken. Zowel de ronde tafel, de eigen kijk als de fact checker werden integraal aan cybersecurity gewijd.

Een editie vol tips & tricks, de laatste actualiteit en belangrijkste cijfers.

Ronde tafel

Voor de ronde tafel trokken we drie cyberexperts uit verschillende sectoren aan: Tim Hermans van de Nationale Bank van België, Niek De Taeye van B-Hive en Kristof Browaeys van KBC.

Met hun diverse achtergrond groeide het rondetafelgesprek uit tot een boeiend debat over regelgeving, praktijkgerichte oplossingen en samenwerking.

Eigen kijk

De eigen kijk werd voor het eerst niet ingevuld door een medewerker van Febelfin maar wel door de Europese bankfederatie (EBF). 

De EBF zet zich, net zoals Febelfin, in om cybersecurity niet enkel tijdens de European Cybersecurity Month op de maatschappelijke en politieke agenda te plaatsen, maar wel een heel jaar lang. Dat dit niet altijd van een leien dakje loopt, vertelt Alexandra Maniati, Senior Policy Advisor Social Affairs & Cybersecurity bij de EBF.

Meer weten? 

Benieuwd geworden naar de newsletter? 

U kunt hem hier volledig nalezen

     

Meer over: