Febelfin werkt mee aan Grootste Helpdesk van Vlaanderen

03/06/2013

Pamela Renders, woordvoerster van Febelfin, is morgenochtend van 8 tot 9u te gast bij de Grootste Helpdesk van Vlaanderen. Samen met Luc Beirens, Hoofdcommissaris van de Federale Politie, en Patricia Ceyssens, voorzitster van BeCommerce, zal zij tijdens het programma "Start je dag" spreken over online kopen en verkopen.

De Grootste Helpdesk van Vlaanderen is een initiatief van Radio 2. Een week lang komen verschillende experten aan het woord over veilig internetgebruik. Luisteraars kunnen ook bellen met vragen, opmerkingen of bezorgdheden. Morgen (dinsdag 4 juni 2013) staat het thema "online kopen en verkopen" centraal, woensdag komt "kinderen online" aan bod, donderdag wordt de beveiliging van de computer besproken en vrijdag sluit de Helpdesk af met "Sporen nalaten op het internet".

Wie een vraag wil stellen, kan morgenochtend bellen naar het nummer 070 345 123. Pamela Renders en de twee andere deskundigen staan u met plezier te woord. De meest voorkomende vragen komen later op de dag terug in de programma's "Plaat préféré" en "De madammen".

Meer info over de Helpdesk vindt u hier.