Febelfin lanceert e-learning rond cyber security

06/10/2016

Zoals werd vermeld in het bericht “Febelfin trapt mee Cyber Security Month af” staat oktober op Europees niveau volledig in het teken van cyber security. Ook Febelfin Academy besteedt heel wat aandacht aan cyberveiligheid. Hun nieuwe online cursus ‘Informatiebeveiliging’ wil werknemers bewust maken van mogelijke gevaren en valkuilen op de werkvloer. 

Waarover gaat het?

Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van de financiële sector heeft in samenwerking met Instruxion de online cursus ‘Informatiebeveiliging’ ontwikkeld. Het doel van deze curus is werknemers bewust maken van de manier waarop fraudeurs informatie proberen te ontfutselen. 

 

In deze cursus doorloopt de deelnemer enkele typische werksituaties. Hij krijgt tips over hoe hij het best omgaat met bedrijfsgegevens, zijn computer en zijn netwerk. Daarnaast wordt ook dieper ingegaan op het gebruik van sociale media en thuiswerk.

De tips worden gecombineerd met een reeks interactieve oefeningen. De deelnemer leert valstrikken te herkennen en krijgt enkele technieken aangeleerd om misbruiken te vermijden. Op het einde volgt een korte kennistest.

De e-learning van Febelfin Academy is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. De opleiding kan zowel op individueel als op in-company niveau worden gevolgd.

Wens u graag meer informatie? 

Bekijk dan zeker de opleidingsfiche of doorloop alvast de demoversie van deze opleiding. 

Meer over: