Europese Commissie roept oktober uit tot European Cyber Security Month

01/10/2015

De Europese Commissie zet gedurende de hele maand oktober de problematiek rond cyber security extra in de verf. Ze heeft deze maand dan ook uitgeroepen tot European Cyber Security Month. In 28 landen worden meer dan 170 verschillende activiteiten op poten gezet. De Belgische awareness campagne die CERT.be en de Cyber Security Coalition vandaag hebben gelanceerd is daar één van.

 

Stop, think, connect

De campagnelijn van de Europese commissie is geaxeerd op volgende doelstelling: stop, think & connect.  

28 landen hebben zich geëngageerd om deel te nemen, via een resem aan uiteenlopende initiatieven.

De website van de European Cyber Security Month lijst alle initiatieven netjes op, net zoals de mogelijkheden om opleidingen te volgen binnen het kader van cyber security.

De campagne van de Cyber Security Coalition en CERT.be is één van de Belgische initiatieven. Meer informatie daarover vindt u hier.

Dave en Tom: brandend actueel

Febelfin wil van de gelegenheid graag gebruik maken om haar filmpjes over veilig internetbankieren nog eens in de kijker te plaatsen.

Hoewel de video's "Amazing Mindreader" en "See how easily freaks can take over your life", met Dave en Tom in de hoofdrollen, al het levenslicht zagen in 2012 en 2013, zijn ze nog steeds brandend actueel.

Reden genoeg dus om ze nog even te (her)bekijken:

Meer over: